SHARE

Kuka on nukkunut sängyssäni? Mies ottaa kuvia palattuaan kotiin ja löydettyään tyttöystävänsä sängystä TOISEN MIEHEN kanssa – ja julkaisee kuvat sitten netissä

Mies palasi hiljattain kotiin ja löysi tyttöystävänsä humalassa nukkumassa vieraan, paidattoman miehen viereltä
Mies myöntää halunneensa ensin hakata vieraan tyypin, mutta sen sijaan hän otti rauhallisesti kuvia nukkuvasta parista ja jopa selfien heidän kanssaan

Jos ihminen löytää kumppaninsa sängystä jonkun toisen kanssa, hänen todennäköisin reaktionsa on ryhtyä raivoamaan, mutta eräs petetty poikaystävä totesi sen sijaan, että tilanne tarjosi täydellisen mahdollisuuden pikku kuvaussessiolle.

Astuttuaan makuuhuoneeseensa ja löydettyään tyttöystävänsä sammuneena vieraan miehen vierestä hän päätti säilyttää huumorintajunsa ikävässä tilanteessa.

Sen sijaan että olisi raivostunut, mies alkoi napsia kuvia sängyssä lojuvasta parista ja otti jopa selfien heidän kanssaan. Myöhemmin hän jakoi kuvat Facebookissa.

‘Kun tulet kotiin ja löydät rakkaasi sängystä toisen miehen kanssa! Hyvät miehet ansaitsevat hyviä naisia’, hän kirjoitti ja käytti rauhanmerkkiemojia.

Kuvissa hänen nykyinen ex-tyttöystävänsä makaa sammuneena toisen miehen vieressä, ja vaikka naisella on paita päällä, miehellä ei ole.

Vieras tyyppi näytti tuntevan olonsa lokoisaksi miehen sängyssä, ja kun eräs Facebookin käyttäjä kysyi mieheltä, herättikö tämä parin, mies myönsi halunneensa ensin hakata tyypin.

‘Mutta otin sitten kuitenkin rauhallisesti kuvia ja selfieitä ihan muina miehinä lol’, hän kirjoitti kysyjälle. ‘Tönäisin kyllä tyttöystävääni herättääkseni hänet, mutta hän oli kännissä kuin käki ja täysin sammunut.

‘Ajattelin, että olisin kysynyt, pitäisikö minun nukkua vierashuoneessa ja millaista aamiaista se jätkä halusi lmao.’

Kuten odottaa saattoi, miehen ottamat kuvat lähtivät leviämään netissä, ja tuhannet ihmiset kaikkialta maailmasta ovat ylistäneet häntä hänen rauhallisuudestaan järkyttävässä tilanteessa.

‘Hyvä, että nousit heidän yläpuolelleen! Olen varma, että löydät jonakin päivänä jonkun, jolle olet kaikki kaikessa!’ eräs nainen kirjoitti.

Eräs mies tarjoutui lähtemään hänen kanssaan ulos, jotta hän tapaisi muita naisia.

‘Hei, näin jutun petturimuijastasi. Jos joskus tulet Clevelandiin, Ohioon, niin esittelen sut muutamille kivoille naisille. Tsemppiä, äijä!’ hän kirjoitti.

Mies palasi myöhemmin Facebookiin ja kiitti kaikkia saamastaan tuesta.

‘Olen saanut tuhansia viestejä tuhansilta ihmisiltä kaikkialta maailmasta, ja he kaikki onnittelevat minua siitä, että nousin tilanteen yläpuolelle ja kävelin vain pois’, hän kirjoitti.

Hän lisäsi, että sillä hetkellä hänestä tuntui kuin maailma olisi romahtanut, mutta kannustavat viestit auttoivat häntä ajattelemaan, ettei ‘maailma olekaan niin paha paikka kuin luulemme.’