SHARE

Møt lærerinnen som fikk sparken på grunn av Instagram-kontoen sin

Den vidunderlige førskolelærerinnen Victoria Davis har fått det tøft for tiden. Akkurat som de fleste unge i dag, elsker hun Instagram, hvor hun legger mye krefter for å ta seg godt ut; og hun er heller ikke redd for å vise det! Noen av skolebarnas foreldre oppdaget bildene hun hadde lagt ut på Internett (tilsynelatende etter å ha googlet henne nettopp for å få noe på henne), og kritiserte lærerinnen for hvordan hun har posert og vist seg frem med såkalte «dristige undertoner».

På bildene poserer den 26-årige kvinnen ofte med dype utringninger, korte skjørt eller sporty, avslørende klær – men det må hun da få lov til. Vi lever jo i en fri verden, ikke sant? Men en av mødrene som oppdaget kontoen hennes, var ikke fornøyd. «Jeg snublet tilfeldigvis over Instagram-kontoen hennes, og bet merke i hvor mange av bildene hennes var av seksuell karakter,» fortalte hun til The Sun.


«Hun viser seg frem med poseringer og ansiktsuttrykk som har en dristig undertone, noe som er helt upassende for en som jobber med barn. Måten hun tar seg ut og klesstilen hennes kan ha en negativ innvirkning på barn,» sa den irriterte moren.
Victoria ble dessverre konfrontert av hennes overordnede på barnehagen, og da hun ikke ville gå med på å slette Instagram-kontoen eller fjerne bildene, besluttet de seg for å kansellere de månedlige bonusene hun hittil hadde fått utbetalt.
Hun fikk heller ingen støtt fra kollegene hennes.


«Jeg laster også opp bilder på sosiale medier, men bildene mine viser meg som oftest på trening eller hyggelige fjellturer. Jobben passer nok ikke alle, som lærer bør man også være en redelig person ellers i samfunnet,» mente en kollega.

Lærerinnen Victoria sier hun aldri har vist bildene sine til elever. Nå har hun sluttet i jobben sin og er i gang med å søke etter nye jobber. Vi deler denne triste nyheten med håp om at noen ser dette og er villige til å hjelpe henne med å finne en ny jobb!