SHARE

Millaiseksi sinä kuvittelisit maailman kauneimman opettajan? Pelkkä asian miettiminen alkaa nostattaa mielenkiintoa koulua kohtaan aivan uudella tavalla!

Monet oppilaat ympäri maailman vihaavat kemiaa sen kaavojen, yhtälöiden ja monimutkaisuuden vuoksi.

Hän on koko nettikansan tuntema kemianopettaja, joka nousi kertarysäyksellä julkisuuteen oppitunnillaan kuvatun videon levittyä somessa. YouTubessa yli 40 000 katselukertaa vain neljässä päivässä kerännyt video siivitti kaunottaren Instagram -seuraajien määrän yli 160 000 seuraajaan. Myös hänen Facebook-sivujensa seuraajien määrä kasvoi yli 6 000 prosenttia yksistään viime viikolla!

Jaetulla 30 sekunnin mittaisella videolla kuvankaunis kiharahiuksinen opettaja on pukeutunut tiukkaan, ihonmyötäiseen mekkoon ja korkeisiin korkokenkiin, ja hänet nähdään puhumassa luokalleen. Tämän jälkeen opettaja kääntyy kirjoittamaan kemian kaavoja liitutaululle.
Tämä näkymä tulee jäämään mieleesi!.